Biscotti med chokolade
Biscotti - eller Cantuccini, som de også kaldes - er noget af det lækreste! Især til en god kop kaffe eller til en Santo Vino..
Denne cantuccini er med chokolade, men det kan blot udelades, hvis man gerne vil have den klassiske version.
BISCOTTI MED CHOKOLADE
150 g mel
1 tsk bagepulver
110 g sukker
2 æg
1 tsk vaniljesukker
50 g mørk chokolade
50 g grofthakkede mandler
Sigt mel og bagepulver ned i en skål. Tilsæt sukker, vaniljesukker, grofthakket chokolade og mandler. Tilsæt æggene et ad gangen, og saml det hele til en ensartet dej.
Del dejen i fire lige store stykker. Rul dem ud i stænger på et meldrysset bord, så de passer på en bageplade med bagepapir.
Bag stængerne i ovnen ved 185 grader i 25 minutter. Tag den ud og lad dem køle lidt af.
Skær dem i 1 cm tykke skiver. Skiverne lægges på bagepladen igen, og stilles i den slukkede ovn natten over.
De kan også bages igen ved 120 grader i 20 minutter.
Som alternativ til chokoladen, kan biscottien også laves med friskhakker rosmarin og skal af en økologisk citron. Det er lækkert sammen med en kop citronte eller varm hyldeblomstsaft.
Kommentarer
Send en kommentar