Oste- og nøddechips
Disse chips er rigtig lækre til en suppe, stegte grøntsager eller en god salat.
OSTE- OG NØDDECHIPS
140 g revet gruyére eller cheddar
25 g hakkede valnødder eller hasselnødder
2 tsk timian
1 tsk paprika
Peber
25 g hakkede valnødder eller hasselnødder
2 tsk timian
1 tsk paprika
Peber
Læg små skefulde af ost på et stykke bagepapir på en bageplade. Der skal være omkring 10 cm mellem bunkerne.
Drys nødder og timian over, sammen med lidt paprika og peber.
Bag chipsene ved 180 grader i ca 10 minutter, til osten bobler og begynder at få en gylden farve. De må endelig ikke blive for mørke, for så vil de blive bitre.
Lad chipsene køle lidt af på bagepladen, og flyt dem derefter over på en rist med en spatel.
Når de er afkølede, kan de opbevares i en dåse i en uges tid. Vi plejer nu ikke at kunne vente med bare at spise dem...
Jeg synes, at det ville fedt at høre om, hvad du siger til chipsene
– så del endelig i kommentarfeltet ♡
Kommentarer
Send en kommentar