Jordbærsyltetøj
|
Det var bestemt også herligt, at få serveret søde syltetøjsmadder i sommervarmen, da baderiet var overstået, og Caroline sad med håndklædet om sig.
Dette er min bedste opskrift på jordbærsyltetøj, og jeg håber at du vil nyde syltetøjet med is, på vafler, på pandekager, som en del af en trifli - eller blot helt simpelt, på et stykke ristet franskbrød på en helt almindelig hverdagseftermiddag ♥
Jeg er selv ret vild med jordbærsyltetøj på hjemmelavede hjertevafler eller som det lille ekstra søde i et kræmmerhus med flødeskum.
JORDBÆRSYLTETØJ
2 kg jordbær
1 kg syltesukker
1 citron
Rens og skyl bærrene, og hæld dem i en gryde sammen med syltesukker. Kog i 2 minutter. Tilføj citronsaft det sidste minut af kogningen.
Tag gryden af varmen og skum syltetøjet.
Kom syltetøjet på glas rystet med atamon, og luk glasset når syltetøjet er kølet lidt af.
|
Kommentarer
Send en kommentar