Jordbærsyltetøj

 ♡ Søde syltetøjsmadder ♡
I går var den dejligste sommerdag, med høj solskin og for første gang i år blev badebassinet fyldt i haven, da Caroline kom hjem fra skole. Hun er en rigtig vandhund, så det var herligt at se, hvor glad hun blev.

Det var bestemt også herligt, at få serveret søde syltetøjsmadder i sommervarmen, da baderiet var overstået, og Caroline sad med håndklædet om sig.

Jeg er selv ret vild med jordbærsyltetøj på hjemmelavede hjertevafler eller som det lille ekstra søde i et kræmmerhus med flødeskum.

JORDBÆRSYLTETØJ
2 kg jordbær
1 kg syltesukker
1 citron

Rens og skyl bærrene, og hæld dem i en gryde sammen med syltesukker. Kog i 2 minutter. Tilføj citronsaft det sidste minut af kogningen. 

Tag gryden af varmen og skum syltetøjet. 

Kom syltetøjet på glas rystet med atamon, og luk glasset når syltetøjet er kølet lidt af.  

 ♡ En herlig kurvfuld af de smukkeste jordbær ♡
Dette er min bedste opskrift på jordbærsyltetøj, og jeg håber at du vil nyde syltetøjet med is, på vafler, på pandekager, som en del af en trifli - eller blot helt simpelt, på et stykke ristet franskbrød på en helt almindelig hverdagseftermiddag 

Kommentarer

Populære opslag