Let krydret bananbrød


Dette brød er saftigt, og ikke for sødt. Det er lækkert smurt med smør, og herligt til en kop te.

Børnene kan rigtig godt lide, når jeg har bagt, når de kommer hjem fra skole. Det er jo ikke sådan, at jeg altid er hjemme når de kommer hjem, men så er bananbrødet helt perfekt, for det er faktisk bedst dagen efter jeg har bagt det. De kan selv skære det ud, måske lune det på brødristeren, og så slappe af i sofaen med bananbrød, en kop te og en god serie på Netflix.

Brødet er lækkert med orangemarmelade, som frisker det op, eller med chokoladesmørepålæg, som gør det ekstra snasket og syndigt.

LET KRYDRET BANANBRØD
3 store, godt modne, bananer
2 æg
125 g brunt sukker
125 g hvidt sukker
125 g smør
50 g valnødder
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dl yogurt
2 tsk kanel
1 tsk allehånde
1 tsk stødt ingefær

Blend bananer med æg, brunt sukker og yogurt. Rør smør og hvidt sukker i en skål for sig selv og vend det hele sammen med bananblandingen og de grofthakkede valnødder. 

Sigt hvedemel, bagepulver og krydderier i og bland det godt.

Bag bananbrødet ved 180 grader i ca 1 time og 10 minutter.

Spis 
Nyd 
...og vær til 

Kommentarer

  1. Jytte : Den opskrift ser godt ud. Den skal jeg da prøve en dag.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag