Saltede mandler
Saltede mandler er noget af det nemmeste, du kan kaste dig ud i. Det er faktisk så nemt at lave, at det nærmest ikke kan gå galt.
Til saltede mandler skal du brug for tre ingredienser. Vand, salt og mandler, og på en time har du sprøde hjemmelavede mandler. Mandlerne kan du bruge til næsten alt. En hurtig snack, når du skal bruge lidt ekstra energi. Hakkede på toppen af en salat. I madpakken. Eller bare sammen med et glas vin eller en øl fredag eftermiddag.
SALTEDE MANDLER
5 dl vand
125 g groft salt
200 g mandler
Kog vand og salt i en gryde. Rør rundt, til saltet er opløst.
Tag gryden af varmen, og kom mandlerne i saltlagen.
Lad mandlerne trække i saltlagen i 30 minutter.
Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir.
Bag mandlerne ved 175 grader i cirka 20 minutter. Rør jævnligt rundt i mandlerne.
Køl mandlerne helt af, før du serverer dem.
Du kan også servere dine saltede mandler som en velkomstsnack sammen med et glas mousserende cremant, når du skal have gæster - de bliver ellevilde med dem!
God fornøjelse ♥
Til saltede mandler skal du brug for tre ingredienser. Vand, salt og mandler, og på en time har du sprøde hjemmelavede mandler. Mandlerne kan du bruge til næsten alt. En hurtig snack, når du skal bruge lidt ekstra energi. Hakkede på toppen af en salat. I madpakken. Eller bare sammen med et glas vin eller en øl fredag eftermiddag.
SALTEDE MANDLER
5 dl vand
125 g groft salt
200 g mandler
Kog vand og salt i en gryde. Rør rundt, til saltet er opløst.
Tag gryden af varmen, og kom mandlerne i saltlagen.
Lad mandlerne trække i saltlagen i 30 minutter.
Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir.
Bag mandlerne ved 175 grader i cirka 20 minutter. Rør jævnligt rundt i mandlerne.
Køl mandlerne helt af, før du serverer dem.
Du kan også servere dine saltede mandler som en velkomstsnack sammen med et glas mousserende cremant, når du skal have gæster - de bliver ellevilde med dem!
God fornøjelse ♥
Kommentarer
Send en kommentar