Tomatsalat med valnødde-basilikumcreme
En fredag aften i det lyse forår kom bonuspigebarnet forbi, og foreslog at vi skulle grille. Vi kan rigtig godt lide at sidde ude at spise, så det var vi da helt med på. Josefine ville gerne have lave en salat, og det blev en tomatsalat, som jeg ikke kendte, men som jeg efterfølgende er blevet helt vild med!
Salaten er frisk, cremet og med et godt knas, og den passer rigtig godt sammen med en grøn salat og kød fra grillen. Da den er så cremet, som den er, behøver man ikke noget andet til.
TOMATSALAT MED VALNØDDE-BASILIKUMCREME
800 g tomater
200 g flødeost
50 g valnødder
200 g creme fraiche eller skyr
1 fed hvidløg, pressede
ca. en håndfuld friske basilikumblade
Frisk purløg efter smag
salt
800 g tomater
200 g flødeost
50 g valnødder
200 g creme fraiche eller skyr
1 fed hvidløg, pressede
ca. en håndfuld friske basilikumblade
Frisk purløg efter smag
salt
Tomaterne skæres i skiver og lægges i et fad. Flødeosten røres op med creme fraiche/skyr. Valnødderne hakkes og røres i sammen med hvidløg. Basilikumbladene hakkes og røres i, og den smages til med salt. Cremen smøre ud over tomaterne og pyntes med en dusk frisk basilikum.
Som sagt så er salaten god sammen med kød eller kylling på grillen, men den kan også indgå som en del af en tapasmenu eller bare med godt brød til.
Spis og nyd ♥
Jeg synes at det ville være så fint at høre om, hvordan du bedst kan lide din tomatsalat
– så del endelig i kommentarfeltet ♡
Kommentarer
Send en kommentar