Nemme brunchpandekager


Lørdag morgen. 
Jeg vågner kl. 8. 
Børnene sover stadig og huset er stille.

Jeg forestiller mig en hyggelig brunch med levende lys på bordet, servietter på tallerkenerne, nybagte boller, frisk frugt, syltetøj, kaffe, juice - og måske en gang røræg med sprødstegt bacon til.

Hvad er bedre end bløde, tykke brunchpandekager med ahornsirup, friske blåbær - og måske lidt bacondrys på toppen. Der er én ting, der er bedre! Det er at opleve børnenes glæde, når de står op, og huset dufter af pandekager, og der er dækket op til hygge 

Jeg er vild med det, og børnene er vilde med det!



NEMME BRUNCHPANDEKAGER
- med ahornsirup eller friske bær

1 æg
2 spsk smeltet smør
2½ dl kærnemælk eller youghurt naturel
140 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk natron
1 spsk hvidt sukker
1 nip fint salt

Pisk ægget med en gaffel. Rør smør og kærnemælk i, og tilsæt mel, blandet med bagepulver, natron, sukker og salt.

Bag pandekagerne i smør, enten enkeltvis på en lille pande eller som fire klatter på en stor pande. De skal have ca. 4 minutter på hver side.

Pandekagerne er også skønne med frisklavet hindbærsyltetøj på, med friske jordbær eller bare helt plain med en kop kaffe..



Spis 
Nyd 

...og vær glad 

Kommentarer

Populære opslag