Ouzo med kirsebær
Vi er på en strand på Naxos.
Bølgerne bruser stille, det er aften, og solen er på vej ned. Mikko og Eva Sofie sidder i hver sin strandstol, og jeg ligger i en hængekøje sammen med Caroline. I det fjerne kan vi se lysene på Paros, skibene på vandet og stjernerne, der glimter på himlen.
På den lille strandbar har vi fået serveret sodavand til pigerne og en helt ny slags drink, som bare fænger med det samme.
Vi er jo i Grækenland, så Ouzo har vi fået en del gange, efter et godt måltid mad eller som aperitif inden maden.
♥
♥
♥
Denne gang foreslår bartenderen, at vi prøver en drink, som han fortæller, at han selv har opfundet. Om det passer, ved jeg ikke.
Drinken er ouzo med is og hele kirsebær, som han fortæller, at hans mor har syltet.
Jeg har ikke lige nogen hjemmesyltede kirsebær i øjeblikket, så jeg laver drinken med Amarenakirsebær, og det smager også rigtig dejligt. Jeg kan bedst lide at tilføje et par cl. saft fra kirsebærrene, så drinken ikke er helt så stærk, som når man får den ren, bare med kirsebær i.
OUZO MED AMARENAKIRSEBÆR
4 cl. Ouzo
4 Amarenakirsebær fra glas
Isterninger eller knust is
Evt lidt saft fra kirsebærrene
For mig er det livskvalitet at spise god mad, nyde en skøn cocktail og bare gøre hverdagen til en fest ♥
Det med at skabe en fest, kan gøres ret enkelt, ved at servere en isafkølet aperitif i et fint glas sammen med lidt let at nippe af, og så bare nyde en hyggestund på terrassen, på altanen eller inde på sofaen.
Hver fredag poster jeg en ny og herlig cocktail eller et forslag til en weekendhyggesnack. Mine bud på en fredagsaperitif kan både være klassikere, lidt anderledes drinks eller et bud på en god vin, der kunne være værd at prøve.
Jeg håber, at du bliver inspireret til skabe en festlig stemning, selv på en hverdag - du kan finde flere forslag på siden Endelig weekend ♥
Kommentarer
Send en kommentar