Kokoskyling med karry, blomkål og spinat
Denne ret lyder mere avanceret, end den er... Den er nem og hurtig at tilberede, og så smager den bare super godt!
Den er har en blød og mild smag af kokos, og blandet med karry og tomat, giver det en dybde i smagen og en lækkerhed til risene, som bare er godt.
Den er god til hverdag, og så er den faktisk også en vinder til når man skal have gæster, og gerne både vil gøre det lidt nemt for sig selv, og gerne vil diske op med noget, som er lidt ud over det sædvanlige.
KOKOSKYLLING MED KARRY, BLOMKÅL OG SPINAT
500 g kyllingeinderfilet
Olie til stegning
2 løg
1 blomkålshoved
3 spsk karry
1 lille dåse tomatpure
1 dåse kokosmælk
2 dl vand
50 g baby spinat
Salt, peber
4 spsk kokosflager
4 dl fuldkornsris
Sæt risene over i vand og lidt salt, bring det i kog og kog det i 25 minutter. Sluk og lad det stå med låg på, til resten af retten er klar.
Pil løgene og skær dem i tynde både. Skyl og tør blomkål og del den i buketter. Skær derefter buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
Varm lidt olie op på en pande. Svits løgskiverne til de er bløde og tilsæt karry og brun endnu et par minutter. Tilsæt blomkål og vand, og kog det i 5 minutter til blomkålen er blevet blød.
Tilsæt tomatpure, salt, peber og kylling, og lad det koge i max 5 minutter, så kyllingen ikke bliver tør. Du kan tilsætte mere vand hvis saucen er for tyk. Kort før servering tilsættes kokosmælken, da den helst ikke må koge med for længe.
Skyl og tør spinaten, og tilsæt den kort før servering, mens du lige vender det hele rundt.
Drys kokosflager over og server med kogte ris.
Kommentarer
Send en kommentar