Skramsgaderetten
Engang imellem er der bare en ret, der hænger ved.
Denne ret spiser vi mindst lige så ofte, som vi spiser pasta med kødsauce. Den er nem og hurtig at lave, den smager godt og børnene kan lide den. Tjek, tjek, tjek! Alt er godt.
Jeg har efterhånden udbredt den til hele min vennekreds, som også er vilde med den. Nu vil jeg super gerne dele den med dig også, for jeg er sikker på, at den falder i god jord de fleste steder :)
SKRAMSGADERETTEN
500 g hakket oksekød
2 gulerødder
2 porrer
1 spsk olie
3 spsk karry
2 fed finthakkede hvidløg
Skræl gulerødderne og riv dem, skær porrerne i skiver og skyl dem grundigt i koldt vand.
Varm olien op i en gryde, og tilsæt karry, hvidløg og kød. Rør rundt i kødet, mens det steger til det smuldrer. Tilsæt gulerødder og porrer, og lad retten simre yderligere 5-10 minutter.
Server skramsgaderetten med ris, yoghurt og mangochutney til.
Opskriften er fra Trine Hahnemanns kogebog 'Skøn mad hver dag', der udkom i 2007.
Kommentarer
Send en kommentar