Hvid fisk med porrer og sød chili


Engang imellem er det rigtig lækkert med en ret, som føles ren, let og  som ikke giver så tung en fornemmelse i kroppen.

Derudover så er retten virkelig nem at tilberede, og passer perfekt til både som lækker hverdagsmad eller en som en skøn weekendfrokost.

Retten er let og med lidt grønt, og hvis man gerne vil have flere grøntsager til maden, kan man supplere med en grøn salat, friske tomater eller nykogte fine ærter.

HVID FISK MED PORRER OG SØD CHILI
2 porrer
2 ½ dl letmælk
200 g Philadelphia Sweet Chili
550 g kullerfilet eller lignende
Salt og peber
350 g couscous
2 tsk olie
1 citron

Tænd ovnen på 225 grader. Rens porrerne og skær dem i skiver.

Pisk mælk og Philadelphia Sweet Chili sammen i en gryde, og kog et par minutter.

Læg fisken i et ovnfast fad, og hæld porrer og sovs over. Krydr med salt og peber, og gratinér i ovnen i 10-12 min.

Imens koges 7 dl vand tilsat 2 tsk salt. Når vandet koger tilsættes couscous under omrøring. Sluk for varmen og lad det stå i 5 min. under låg. Rør 2 tsk olie i.

Skær citronen i både og servér til fisken med sovs og couscous rygende varme.

Velbekomme 

Kommentarer

Populære opslag